top of page
  • Obrázek autoraAdmin

Platba členských příspěvků

Připomínáme, že v souladu s rozhodnutím členské schůze mají být členské příspěvky zaplaceny nejpozději do prvního závodu. S ohledem na fakt, že první letošní závod by měl proběhnout v termínu 7.-8.5.2022, zdvořile žádáme, aby všechny členské příspěvky byly zaplaceny do konce dubna 2022, čímž bude zajištěno, že na prvním závodě už budou všechny platby řádně zaznamenány. Tím se předejde nesrovnalostem ve výpočtu celkového pořadí pohárových závodů (výsledky je možné zohlednit pouze u členů ALT Q, tedy pokud nebude závodník v okamžiku závodu členem, tj. nebude mít uhrazený členský příspěvek, nebude jeho výsledek v celkovém hodnocení pohárů zohledněn, tedy body za takový závod mu nebudou započteny).

Kluby s větším počtem členů zdvořile žádáme v případě, že budou posílat hromadné platby za větší počet členů, aby laskavě poslaly seznam členů, za které byla zaslána jedna hromadná platba na info@optimist.cz, není-li možné všechny členy uvést do specifikace platby.

Členům, kteří mají zájem o účast na MS nebo ME připomínáme: termín pro platbu zálohy ve výši 10.000 Kč je 28.2.2022 a do stejného data je třeba zaplatit i členské příspěvky pro rok 2022.


Členský poplatek za dítě je 400 Kč.

Roční členský poplatek dospělého zástupce dítěte je 100 Kč. Dospělý člen má hlasovací právo na valné hromadě (vždy pouze jeden hlas, i když zastupuje více dětí).

Uhraďte na transparentní účet 2800322808 / 2010 a do poznámky uveďte jméno dítěte případně dospělého, pokud platba proběhne současně.

Provedení úhrady si můžete následující pracovní den ověřit zde: https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2800322808

Nové zájemce o členství žádáme o vyplnění přihlášky zde: https://www.optimist.cz/prihlaska

Dosavadní členové 2021 a dříve přihlášku vyplňovat nemusí, stačí uhradit poplatek.

7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Nominační pravidla a záloha na MS a ME

​Vážení členové, připomínáme, že do 31.1.2023 je splatná záloha na ME a MS. Číslo účtu pro platbu: 2800322808 / 2010. Prosíme do poznámek o uvedení jména závodníka, za kterého platíte zálohu. Výše zál

Pozvánka na Členskou schůzi

Vážení členové Asociace Lodní Třídy Optimist z.s., výbor si Vás dovoluje pozvat na Členskou schůzi, která se uskuteční v sobotu, 1. října 2022 od 20:00 v YC Nechranice (ve stanu).

bottom of page